Flyttstädning Skutskär Gävle flytta

Upplandspigan Homestaging – vi hjälper dig maximera försäljningspriset!

Enligt oberoende mäklare så ser man att man får ut mellan 5-25% mer för sin bostad om man stylar bostaden inför en försäljning då väldigt många går på första känslan när de kommer på en visning eller ser bilderna i försäljningsannonsen. 

Vi har många års erfarenhet av städning inför visning och fotografering, många gånger har vi fått frågan om vi kan hjälpa till att piffa upp lite extra inför visning och vi har då hjälpt till med de enklaste knepen som att röja bort onödiga saker och skapa enkla och rena ytor för en skönare känsla. 

Vi som arbetar på Upplandspigan har ett stort inredningsintresse i grunden och eftersom förfrågningarna har ökat kring detta med homestaging så har vi nu beslutat att erbjuda detta som en tjänst. 

Vi erbjuder homestaging i två olika nivåer, mini och full styling, och priserna varierar lite utifrån storlek på bostad. 

Full styling innebär att vi rensar bort överflödig inredning byter ut eller lägger till vissa möbler med egna, vi dekorerar med egen inredning i form av kuddar, filtar, gardiner, tavlor samt köper in växter i form av blommor, kryddor mm. Vi förvarar även möbler vi tar bort och återställer så klart efter visning/fotografering.

Prisexempel mini styling

upp till 50 kvm 5 000kr (2875 kr styling 4250 kr städ - rut)

upp till 100 kvm 10 000kr (5750 kr styling 8500 kr städ - rut)

över 100 kvm offereras


Prisexempel full styling

Upp till 50 kvm 10 000kr (5750kr styling och 4250 kr städ - rut)

Upp till 100 kvm 20 000kr (11500 kr styling och 8500 kr städ – rut)

Över 100 kvm offereras
Image
Kontakta oss för städtjänster
När Du har behov av städtjänster oavsett om det är i hemmet, i fritidshuset och/ eller på företaget, tveka inte att kontakta oss.
Vi kontaktar er snarast.
Each text field can have a tooltip!

Kontakta oss

Ange för- och efternamn
Skriv ort
Please enter your email!
Skriv din adress
Skriv ett meddelande

Vårt koncept

Vi på Upplandspigan är ditt städbolag i Skutskär och Gävle. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens levererar vi kompletta städtjänster till privatpersoner, företag och organisationer på flera olika orter. Bland annat i Skutskär, Älvkarleby och Gävle.
Vi värdesätter våra kunder och förstår att alla ser olika ut och därmed även behov och förutsättningar. Därför anpassar och skräddarsyr vi våra tjänster utifrån varje önskemål.

Kontakta oss:
Upplandspigan,
Medoragatan 33, 814 42 SKUTSKÄR
Tel: 070-393 89 98
E-post jonna.lenkey@gmail.com 

Garantier

Image

Hög kvalitet och nöjda kunder är viktigt för oss i samband med de städtjänster vi utför. Vår Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Det är kunden, den nya ägaren, hyresgästen eller hyresvärden som kontrollerar städningen. Skulle det mot förmodan vara något som inte är bra, åtgärdar vi det snarast samt ser till att alla parter blir nöjda.
Vi är ansvarsförsäkrade. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan.

© 2020 (c) Copyright, alla rättigheter förbehålles. Utvecklad av Kevin Öhman, Kitstudio.se