Fönsterputsning Skutskär Gävle

Fönsterputsning i Skutskär och Gävle

Fönsterputsning är något som vi erbjuder som en extra tjänst utöver våra andra tjänster där det inte ingår som t.ex. hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning, vi putsar även fönster som en tjänst för sig utan någon annan form av städning. Att putsa fönster är en process som är tidskrävande och kräver en viss noggrannhet, därför gör vi det åt dig så att du har tid över till det som är viktigast för dig. Självklart kan vi ordna fönsterputsning veckovis, engångsvis eller helt enkelt det som passar dig bäst. Kontakta gärna oss för mer information.

DET HÄR INGÅR I FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputsning är en tjänst som skräddarsys efter just era behov. Du kan t.ex. välja vilka fönster du vill ha putsade eller om du vill ha alla fönster putsade. Allt är anpassningsbart efter ditt behov och dina förväntningar. 

TJÄNSTER SOM KAN BESTÄLLAS EXTRA

Vi erbjuder t.ex. rakbladsskrapning av fönster för att få bort klistermärken och annat. Vi är alltid öppna för dina förslag om vad som kan göras utöver den vanliga fönsterputsningen. Kontakta oss så hittar vi en lösning på det du vill ha! 
Image
Kontakta oss för städtjänster
När Du har behov av städtjänster oavsett om det är i hemmet, i fritidshuset och/ eller på företaget, tveka inte att kontakta oss.
Vi kontaktar er snarast.
Each text field can have a tooltip!

Kontakta oss

Ange för- och efternamn
Skriv ort
Please enter your email!
Skriv din adress
Skriv ett meddelande

Vårt koncept

Vi på Upplandspigan är ditt städbolag i Skutskär och Gävle. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens levererar vi kompletta städtjänster till privatpersoner, företag och organisationer på flera olika orter. Bland annat i Skutskär, Älvkarleby och Gävle.
Vi värdesätter våra kunder och förstår att alla ser olika ut och därmed även behov och förutsättningar. Därför anpassar och skräddarsyr vi våra tjänster utifrån varje önskemål.

Kontakta oss:
Upplandspigan,
Medoragatan 33, 814 42 SKUTSKÄR
Tel: 070-393 89 98
E-post jonna.lenkey@gmail.com 

Garantier

Image

Hög kvalitet och nöjda kunder är viktigt för oss i samband med de städtjänster vi utför. Vår Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Det är kunden, den nya ägaren, hyresgästen eller hyresvärden som kontrollerar städningen. Skulle det mot förmodan vara något som inte är bra, åtgärdar vi det snarast samt ser till att alla parter blir nöjda.
Vi är ansvarsförsäkrade. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan.

© 2020 (c) Copyright, alla rättigheter förbehålles. Utvecklad av Kevin Öhman, Kitstudio.se