Flyttstädning Skutskär Gävle flytta

Information om rutiner i rådande pandemi

Vi fortsätter städa hos kunder trots pandemin då våran filosofi är att det nu är extra viktigt att hålla en god hygien vilket också innebär att hålla det rent omkring sig. Däremot har vi ändrat våra rutiner, vi använder nu mer desinficeringsmedel än tidigare och är extra noga med att sköta våran personliga hygien när vi flyttar mellan kunder.

Om så önskas så kan vi städa med skydd så som kirurgmask, handskar och plastmask. Har ni andra önskemål så kan vi självklart lösa något som passar er.

Vi ber kunder som är i riskgruppen att kontakta oss innan städning så att vi kan förbereda oss extra innan vi besöker er. 

Kontakta gärna oss om ni har fler frågor angående vad vi gör för att minska smittspridningen!

Hur du kan minska spridningen?  • Hosta och nys i armvecken

  • Informera oss om du är sjuk

  • Tvätta händerna noga

  • Undvik att ha gäster under tiden vi städar
Image
Kontakta oss för städtjänster
När Du har behov av städtjänster oavsett om det är i hemmet, i fritidshuset och/ eller på företaget, tveka inte att kontakta oss.
Vi kontaktar er snarast.
Each text field can have a tooltip!

Kontakta oss

Ange för- och efternamn
Skriv ort
Please enter your email!
Skriv din adress
Skriv ett meddelande

Vårt koncept

Vi på Upplandspigan är ditt städbolag i Skutskär och Gävle. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens levererar vi kompletta städtjänster till privatpersoner, företag och organisationer på flera olika orter. Bland annat i Skutskär, Älvkarleby och Gävle.
Vi värdesätter våra kunder och förstår att alla ser olika ut och därmed även behov och förutsättningar. Därför anpassar och skräddarsyr vi våra tjänster utifrån varje önskemål.

Kontakta oss:
Upplandspigan,
Medoragatan 33, 814 42 SKUTSKÄR
Tel: 070-393 89 98
E-post jonna.lenkey@gmail.com 

Garantier

Image

Hög kvalitet och nöjda kunder är viktigt för oss i samband med de städtjänster vi utför. Vår Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Det är kunden, den nya ägaren, hyresgästen eller hyresvärden som kontrollerar städningen. Skulle det mot förmodan vara något som inte är bra, åtgärdar vi det snarast samt ser till att alla parter blir nöjda.
Vi är ansvarsförsäkrade. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan.

© 2020 (c) Copyright, alla rättigheter förbehålles. Utvecklad av Kevin Öhman, Kitstudio.se